Robline side 1 Robline side 2 Robline side 3 NavyFlex side 1 NavyFlex side 2 NavyFlex side 3 Referanser

Klassisk look og
nutidig styrke

Det er en livsstil og en livsform å leve og seile med de gamle treskip.
Verdens vakre treskip fortjener det beste tauverksindustrien kan fremstille. Tauverk som forener det klassiske look med moderne tauverks slitestyrke, ensartethet og brukervennlighet. Tauverk som yter den kostbare restaurering og vedlikeholdelse av de tradisjonsrike skip full rettferdiget.

Det er en livsstil å seile med gamle treskip
Navy Flex® er det ideelle tau til løpende gods: Med Navy Flex opnåes en tauverksløsning som danner en fin helhet og er driftsøkonomisk.

Bygger på tradisjon

Navy Flex® er fremstilt etter tradisjonsriktige metoder på en av Europas eldste reperbaner: Randers Reb A/S, som har 160 års erfaring med produksjon av tauverk. Her voktes på klassisk viten om hvordan godt tauverk skal fremstilles. Her kjennes tradisjonen og de krav den stiller om den skal bevares. Krav om styrke, utseende og smidighet.
Navy Flex® er islått den klassiske røde tråd som kjennes fra den engelske flåtes tauverk. Linjen bakover er klar - men produktet peker inn i fremtiden:
Navy Flex® er fremstilt av syntetiske fibre som bevarer styrke og fasthet uansett vand, vind og sol. Det verken råtner eller mørner som gammeldags hampetau - men får etter kort tids bruk de gamle matrerialenes nydelige patina.
Navy Flex® er kjennetegnet på stor brudd- og slitestyrke samt arbeidsvennlighet. Det blir smidig og bløtt etter kort tids bruk.
Navy Flex® rigger hele skipet

Navy Flex® er meget mer enn løpende gods. Navy Flex® produktserien dekker alle elementer i skipets rigg - fra løpende gods til takkelgarn, stagwire, fortøyning o.s.v.
Navy Flex® gjør det enkelt å få skapt en helhet i skipets utrustning og er derfor et sikkert valg.

Navy Flex: Klassisk look - nutidig styrke


Importør:
Veteran-Rig
Box 63, N-4853 His
Mobil: +47 906 52963
www.veteran-rig.no